StorakerSchwartz

Om oss

Foto: Ida Borg

Foto: Ida Borg

StorakerSchwartz er et designstudio i Oslo som leverer visuell kommunikasjon til digitale og trykte flater. Hovedfokuset vårt er på visuelle identiteter og merkevarebygging.

Vi er et lite byrå, noe som gjør oss til en personlig og engasjert samarbeidspartner. Det gir kontinuitet i prosjekter og sikre kvalitetsrutiner. Samtidig kan vi med vårt nettverk ta på oss større prosjekter.

Storaker
Lars Petter Storaker har over 15 års erfaring fra bransjen og har blant annet vært med på å starte produksjonsselskapet Heute AS hvor han var daglig leder og designer, samt vært en sentral designer i Blå Design hvor han har jobbet med alt fra trykksaker og animasjonsgrafikk til større visuelle identiteter hvor merkevarebygging har vært i fokus. Lars Petter har en cand.mag.-grad med fagene psykologi, historie og statsvitenskap, og en bachelorgrad i visuell kommunikasjon. Han har jobbet med kunder som bl.a. Agder Energi, Brødrene Dahl, DC Shoes, Kirkens Nødhjelp, KLM, Peak Performance, ­RVO, Skatteetaten, Statped, Swag, Swedish Hasbeens, TV 2 og TV Norge.

Schwartz
Anne Schwartz har en bachelorgrad fra Høgskolan for Fotografi / Gøteborg Universitet og eksponeringsdesign fra Idefagskolen i Tønsberg. Hun har jobbet med både portrett- og reklamefoto. Anne har flere års erfaring fra kunstfeltet, og har arbeidet med fokus på fotografi og film. Flere av bildene hennes har blitt publisert og hun har deltatt på utstillinger i Norge og Sverige.

Kontakt
Hans Nielsen Hauges gate 37 A, 0481 Oslo
(+47) 482 59 969
post@storakerschwartz.com